fredag 17 februari 2012

Tack gode Gud!

För en bra läkare på stadens sjukhus! :)
Som kan prata, göra sig förstådd, informera, ta till sig kritik, erkänna fel! Och försöka gå vidare på bästa sätt!

Han förstår inte varför Lex Maria inte gjordes... en perforation händer tydligen alla gynekologer någon gång i karriären, men inte på tarmarna!!!, han förstår inte riktigt hur min gynekolog gått tillväga efter att ha läst journalen, ngt fel har verkligen begåtts! och den här komplikationen ska inte tillhöra "normalriskerna"!

Han ska nu skriva ett intyg på sådant som andra läkare redan skrivit i journaler, att min besvär härrör från op-skadan! Det är inget snack!
Mina tarmar är som ett avloppsrör, på utsidan kan det se bra ut, men på insidan är det igenguckat... vilket det redan har konstaterats vid en kontraströntgen. Han förstår inte vad LÖF (patientförsäkringen) tänker med...

Så skönt! Tack!!!

Sen ska jag tillbaka till honom för en undersökning och med honom känner jag mig trygg! Han får äran att bli min fortsatta gynekolog! ;)

1 kommentar:

  1. Gud vad skönt Ina, äntligen en läkare som förstår och kan agera. Har hans bedömning möjlighet att påverka läkaren på Ersta som du skall träffa senare (magspecialisten)? Hoppas att det också kan hjälpa till att Sophiahemmet kan ta en titt. Och kan detta påverka FK's beslut på något sätt? Vi är med dig. Puss från Ma o Pa

    SvaraRadera